KURUM İÇİ EĞİTMEN YETİŞTİRME İÇERİKLERİ YENİ NESİL EĞİTİM ANLAYIŞIYLA GLOBAL ÖDÜLLÜ TEZGAHÇILAR’DAN SORULUR!

Eğitimleriniz biraz tekdüze mi geçiyor? Eğitmen geliyor saatlerce bir konuyu anlatıyor ve gidiyor mu? Ya da katılımcılar bu eğitimleri dinlerken dikkati dağılıyor, içine giremiyor telefon ve maillere mi gömülüyor? Yeni nesil eğitimler ve eğitmenler denince akla gelen isim Tezgahçılar!

Tezgahçılar olarak kurumunuzdaki iç eğitmenlerin eğitimlerini ve sosyal becerilerini dört bir taraftan ele alıyoruz.  Hem yüz yüze hem de online eğitim süreçlerinde fark yaratabilmenin yollarını aktaran kurum içi eğitmen yetiştirme eğitimleri tasarlıyoruz. Teoriden pratiğe uzanan içeriklerle ilham veriyor, vizyon genişletiyoruz!

1

İç eğitmenlerin eğitimlerinin detaylarını öğrenir, geliştirilecek yanlarını ortaya çıkarırız.

Eğitmenlerin deneyimi doğrultusunda; başlangıç niteliğinde ya da yeni nesil yaklaşımları kazandırmak adına neler yapılabileceğini incelenir.
2

Yeni nesil, ilham veren eğitim içerikleri oluşturmak için öneriler geliştiririz.

Online ya da sınıf içi eğitim planlamaları verimli kılmak için bilinmesi gereken disiplinler konusunda danışmanlık veririz.
3

Uçtan uca kurum içi akademi oluşturma projeleri tasarlarız.

İçerik oluşturma, etkileyici eğitmen olma ana başlıklarında kurumdan ilgili ekip ile özel projeler gerçekleştirir; raporlamalar yaparız.
4

Farklı disiplinlerle eğitimleri zenginleştirecek, verimi artıracak içerikler oluştururuz.

Eğitimlere dahil edilebilecek oyunlardan, kullanılabilecek teknolojilere uzanan vizyon kazandıran içerikler öneririz.

KURUM İÇİ EĞİTMEN YETİŞTİRME PROGRAMLARIMIZI NE ZAMAN KULLANABİLİRSİNİZ?

  • Kurum içi akademi oluşturmak,
  • Eğitimlere yeni nesil yaklaşımlar kazandırmak,
  • Yeni eğitmen olacak çalışanlarınızı geliştirmek,
  • İnteraktif eğitim içerikleri tasarlamak,
  • Eğitmenlere farklı bakış açıları sunmak, ilham vermek,
  • Etkileyici, krizleri ve profilleri yönetebilen eğitmen olmak.

EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ NASIL MI GEÇİYOR?

Yeni Nesil Eğitim ve Eğitmenlik Atölyesi’nden bir videoyu izleyelim 🙂

SİZİN İÇİN DE YAPABİLİRİZ!

Aşağıdaki formu doldurduğunuz takdirde size aynı gün içinde döneceğiz. Detaylı sorularımızı tanışmamızdan sonraya sakladık 🙂

    KURUMSAL İÇERİK TALEP ET

    Kurum İçi Eğitmen Yetiştirme Programlarımız Kapsamında Hangi Şirketlerle Neler Yaptık?

    Yeni nesil eğitim ve eğitmenlik bizim işimiz! Bugüne kadar yüzlerce şirketin binlerce çalışanı için programlar tasarlardık ve uyguladık. Kimler için nasıl planlamalar yaptığımızı incelemek isterseniz sizi aşağı doğru alabiliriz! Sizin için detaylandırdığımız kurum içi eğitmen yetiştirme çalışmalarıyla ilgili örnek içeriklere metinlerin içerisinden tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz.

    Tofaş

    TOFAŞ

    Tofaş Akademi kapsamında iç eğitmenlere yönelik olarak dijital dünyada etkileyici, dahil eden eğitim tasarımlarını nasıl yapabileceğimizi konuştuğumuz kurum içi eğitmen yetiştirme eğitimimizle bir aradaydık. Online eğitimlerde eğitimi kenara alıp çalışmaya devam edenler, eğitmen seslendiğinde yanıt alamadığı durumlar herkesin çok sık karşılaştığı durumlar. Bu eğitimde bu gibi durumlarla karşılaşmamak için içeriğimizi nasıl tasarlamamız gerektiğini püf noktaları ile dinledik ve ilham dolduk.
    Hangi Kredi

    HANGİ KREDİ

    Hem teknik hem yetkinlik eğitimleri veren iç eğitmenler ile bir araya geldiğimiz, yetişkin eğitiminin hangi prensiplere dayandığından başlayarak öğrenme ve eğitim dinamiklerine uzandığımız, eğitim tasarımı yaparak geri bildirimler aldığımız yeni nesil eğitim tasarımı odaklı Yaratıcı Eğitim Tasarımı: Teoriden Pratiğe içeriğimizle bir aradaydık. Etkili ve verimli bir eğitim için oldukça önemli olan geri bildirim alma yöntemlerini konuştuk. Oyun tabanlı öğrenmeden de beslendiğimiz bu içerikte birbirimizden öğrendiğimiz çok verimli bir içerik gerçekleştirdik.
    Roketsan

    ROKETSAN

    Anda olma, hızlı yanıt verme, konsantrasyon bir eğitmen için olmazsa olmaz becerilerden. Yıl içerisinde kendi görevlerinin yanı sıra gönüllülük esasıyla eğitim veren Roketsan çalışanları için farklı açılardan bakış açıları ile gelişim fırsatı sunan bir içerik gerçekleştirdik. Doğaçlama egzersizleri ile oldukça eğlenceli olan, iletişimde kabul gibi konular üzerine geri bildirimlerle ilerleyen, bol bol oyun oynadığımız Doğaçlamayla Yaratıcılığını Keşfet, Birlikte Üret içeriğimizle bol kahkahalı bir iş birliği gerçekleştirdik.
    pronet

    PRONET

    İç eğitmenlere yönelik gerçekleştirdiğimiz bir içerikle bir aradaydık. Oyunbaz Online Oyun Öğrenme Atölyesi içeriğimizde eğitimlere dahil edilebilecek tanışma, kaynaşma, grup dinamiği oluşturma gibi farklı amaçlara hizmet eden oyunların oynanılarak öğrenildiği bir kurgu vardı. Online’da eğitim verme konusunda fark yaratmayı sağlayacak bu içeriği çok güzel geri bildirimlere tamamladık. Hem beraber bolca oyun oynadık hem de hangi oyunu nerede, hangi durumlarda ve hangi geri bildirimlerle kullanabileceğimizi öğrendik.
    Teknosa

    TEKNOSA

    Akademi oluşturma sürecinin kurum içi eğitmen yetiştirme planlamasına dahil olduğumuz; eğitmen olmanın hem anlatıcılık rolüne hem içerik tasarlama rolüne katkı sağlayacak farklı disiplinlerden gelen eğitimlerimizle bir arada olduğumuz bir planlama gerçekleştirdik. Eğitim tasarımını konu alan Yeni Nesil Eğitim ve Eğitmenlik eğitimimizle başladık ve etkileyici eğitim akışlarını, eğitmen profillerini öğrendik. Sınıf içerisinde yönetilmesi gereken durumlarda nasıl davranmamız gerektiğini konuştuk. Eğitim içerisinde herkes grup olarak eğitim tasarladı ve eğitimlerini sundu. Geri bildirimlerle beslediğimiz, sonrasında analiz sürecini kapsayan bir eğitim gerçekleştirdik.Temel eğitimimizin ardından iyi ve etkili bir anlatıcı olmak için 2 farklı eğitmenimizle ilerlediğimiz planlamalar yaptık. Bir eğitmenin mutlaka bilmesi gerektiğini düşündüğümüz hikayeleştirme tekniklerinin uygulanarak öğrenildiği k. Uygulamalı Hikayeleştirme ve Hikaye Anlatım Teknikleri Atölyesi içeriğimizi ve etkili konuşmak için ses beden diksiyonumuz üzerine çalıştığımız Uygulamalı Etkili Konuşma ve İkna Teknikleriyle içeriğimizi gerçekleştirdik.
    Anadolu Efes

    ANADOLU EFES

    Uzun yıllardır eğitimler veren satış ekibi eğitmenleri ile ilham verecek, farklı bir bakış açısı sunan iki farklı eğitim gerçekleştirdik. Halihazırda olan eğitim içeriklerini yeni nesil yaklaşımlarla nasıl güçlendirebileceğimizi, hangi disiplinleri öğrenerek fark yaratabileceğimizi konuştuk. Yeni Nesil Eğitim ve Eğitmenlik içeriğimizde bir uygulama ile yeni nesil bir eğitim tasarım sürecini hep beraber deneyimledik. Devamında eğitimlere dahil edilebilecek teknolojileri uygulayarak öğrendiğimiz Eğitimde Teknoloji Kullanımı içeriğimiz ile ilham dolu bir seans gerçekleştirdik.

    ÇALIŞTIĞIMIZ KURUMLARDAN BAZILARI

    kurumsal eğitim
    kurumsal eğitim
    kurumsal eğitim
    kurumsal keynote konuşma
    kurumsal eğitim
    kurumsal etkinlik
    kurumsal etkinlik

      KURUMSAL İÇERİK TALEP ET