Nasıl Görünürüz: Fotoğrafla İletişim

Sizce insanlar size baktığında neler görüyor? Peki daha etkileyici ve iyi görünmek için neler yapabiliriz?
Tüm cevapları beden dilimiz, mimikler, duygular ve beden dili ilişkimiz üstünden evrensel kabul edilen kurallarla öğreneceğiz. Fotoğrafla iletişim ve bu iletişimin sunduğu araçları kişisel gücümüze dönüştürebileceğiz.
Bu atölyeyi yüksek “like” alan ve bol bol “repost” edilen fotoğraflar yaratabilmeniz ve kişisel markanızı güçlendirebilmeniz için oluşturduk!
İyi ve kötü pozlar üstünden yaratılan imajı bolca konuşacak, kendimizin de farkına varacağız. Holywood artistleri, Victoria’s Secret modelleri o buğulu bakışları; kendinden emin pozları nasıl veriyor hepsini birlikte öğreneceğiz.
Poz verme ve verdirmeyi, beden duruşunu ve dilini usta fotoğraf sanatçısı, yıllardır binlerce öğrenci yetiştirmiş eğitmenimiz Burak Bulut Yıldırım’la uygulamalı olarak öğreniyoruz. Poz vermeyi öğrendikten sonra bunları günlük hayatımızda da kullanabilmek daha kolay hal alıyor. Aslında poz da versek; bir toplantı ya da görüşme esnasında masanın karşısında da otursak yatığımız şey şu: İnsanlara kendimiz hakkında mesajlar vermek. Bu atölyenin vaadiyse çok net: Fotoğrafla İletişim atölyesi sayesinde hem poz vermeyi hem de çevremize verdiğimiz mesajları lehimize çevirme yollarını öğreneceğiz.
İşin mutfağına girip fotoğraf öncesi hazırlıklarını, mimikler ve beden dilinin kullanım alanlarını konuşacağız. Bu araçları iletişimde bizi birer Sherlock Holmes’a dönüştürecek bir rehber olarak da kullanabileceğiz!
Bu atölye yüzlerce model, milletvekili, sanatçı, CEO, kadın, çocuk ve gençle çalışmış; 15 yıldır sayısız reklam ve moda çekimi gerçekleştirmiş eğitmenimizin bilgi birikimiyle yoğuruldu. Fotoğrafla iletişim ve anlatımda kullanılan mimikler, beden dili & duruş bu kez kendi kişisel markanızı; insanlarda yarattığınız imajı güçlendirmek için birer araca dönüşecek.
Nasıl Görünürüz: Fotoğrafla İletişim Atölyesine Kimler Gelmeli?
- Fotoğrafçılıkla ilgilenenler
- Kompozisyonlarını fark yaratacak detaylar eklemek isteyenler
- Modellerle çalışanlar
- Kalabalık ekiplerle çalışanlar, insanları daha iyi okumak isteyenler
- Gözlem yeteneğini geliştirmek isteyenler
- Poz vermeyi öğrenmek isteyenler
Nasıl Görünürüz: Fotoğrafla İletişim Atölyesinde Neler Öğreneceksiniz?
- Poz Verme & Poz Verdirme
- Beden dili ve mimiklerle anlatım
- İyi kötü fotoğraflar üstünden yorumlama
- Telefonda yapılacak çekimlerle bolca geri bildirim
- Doğru fotoğraf nasıl çekilir?
- İletişimde beden dili ve anlattıkları
- İnsanları anlık olarak okuyabilme yöntemleri
*LinkedIn profilinizde “Eğitimler” kısmına
Öğrenciler!
- Kendini geliştirmek, müfredatın dışına çıkıp özgürce keşfetmek isteyen tüm öğrencilere çok güzel bir haberimiz var: 30 yaşın altındaki tüm öğrencilere (her atölyede 3 koltuk kontenjanlı) %15 indirim!
- İndirimden yararlanmak için bize tezgah@tezgahcilar.com adresinden ulaşabilirsiniz.
*Aşağıda eğitmenimiz Burak Bulut ile gerçekleştirdiğimiz atölyelerimizden fotoğraflar ve geri bildirimleri bulabilirsiniz.
- Atölyemize gelen tüm Tezgahçılar harika insanlar! İşte bu harika insanlar tanışsın, bir araya gelsin ve tabii ki eğlensin diye “Tanışmayanı Kovuyorlar” oyun serisi yapıyoruz. Bu eğitime katıldığınızda 3 ay boyunca şehrin en farklı etkinliği Tanışmayanı Kovuyorlar size ücretsiz oluyor!
- 3 ay boyunca “Kelebek Etkisi” serimize öncelikli katılım hakkı kazanıyorsunuz!