Takım Olma ve Motivasyon
Oyunlarla Ekip içi Güçlü İletişim

-
-
Oyun oynamanın faydaları saymakla bitmiyor. Kurumsal hayatta da oyunlar tanıştırıyor, kaynaştırıyor, stresten kurtarıyor, motivasyonu ve iletişimi artırıyor, öğretiyor ve öğrenmeyi pekiştiriyor. İnsanları bir araya getirerek farklı dünyaları birleştiriyor.
Bu içerikte oyunlarla ekip içi güçlü iletişimi birlikte sağlayacağız! Art arda oynayacağımız ekip motivasyonunuzu kuvvetlendirecek takım çalışması oyunları fikir üretme oyunları, ekip içi iletişimi güçlendirecek oyunlar ve kendimizi daha iyi ifade edebilmemizi geliştirecek oyunlarla eğlenerek farkındalık kazanacağız.
Aynı zamanda ekip içi güçlü iletişimi sağlayabilmek adına yeni fikirlerin üretilmesi, bu fikirlerin paylaşılması, beyin fırtınası yapılması ve keyifli çalışma imkanları sağlanması için farklı metotları deneyimleyerek öğreneceğiz!
İş birliği ve strateji oyunları ile proaktif olmayı, yapılan işin büyük resme yansımasını ve işbirliğinden kaçınmamayı deneyimleyeceğiz. Kaynaştırma etkisi yüksek oyunlarla hem ekip içinde farklı işleri yapan kişilerin ya da farklı departmanlardaki kişilerin de birbirleriyle iletişimi artıracak, iş birliğinden kazanabileceğimiz faydayı birlikte farkedeceğiz.
Ek olarak farklı bir oyun ile takım olarak strateji geliştirerek, ünvanlardan sıyrılarak bağımsız olarak ekiplerimizi başarıya götürmeyi deneyimleyeceğiz.
Bu oyunlar aynı zamanda sağlıklı ve verimli toplantı yönetimini, multidisipliner çalışmayı ve grup olarak fikirlerinizi iyi şekilde ifade edebilmeyi de kapsıyor.
Her oyunun ardından hem eğitmenimizden geri bildirimler alarak hem de tüm katılımcıların oyuna dair gözlemlerini dinleyerek farkındalığımızı artıracak ve neler yaptığımıza dönüp bakacağız.
Hem art arda çok keyifli takım olma ve motivasyon oyunları oynadığımız hem birbirimizden beslenerek ilham dolduğumuz hem de motivasyonumuzu artırdığımız şahane bir atölye!
Oyunlarla Ekip içi Güçlü İletişim Atölyesi’nde Oyunlarla Neleri Deneyimleyeceğiz?
-
Proaktif olma,
-
Multidisipliner çalışma, görevim dışında içinde bulunduğum kuruma ne katabilirim düşünce yapısı,
-
Büyük resmi görme,
-
Kendini iyi ifade edebilme, kısaca anlatma çalışması,
-
Takım olma & strateji geliştirme oyunları,
-
Verimli toplantı yönetimi,
-
İş birliği ve birlikte fikir geliştirme ağı kurma,
-
Departmanlar arası iletişime dair farkındalık ve geliştirme
Oyunlarla Ekip içi Güçlü İletişim Atölyesi Hagi Kurumsal İhtiyaçlara Hitap Ediyor?
- Kurumsal çalışanların iletişim becerilerini güçlendirmek,
- Ekip olarak güçlü bir iletişim kurmak,
- Ekibin birbiriyle kaynaşması, takım ruhunu beslemek,
- Kurumsal çalışanların ekip içindeki yerlerini ve büyük resmi görebilmelerini sağlamak,
*Eğitmenlerimizin enerjilerini görebileceğiniz, oyunlar oynadığımız farklı bir eğitimimizden örnek videomuzu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz!
Oyunlarla Ekip içi Güçlü İletişim Atölyemiz ilginizi çektiyse diğer eğitimlerimizin & etkinliklerimizin de ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz.
- Takım olmanın hem teorisini öğrendiğimiz hem de oyunlarla pratiğini deneyimlediğimiz Oyunlarla Takım Olmayı Deneyimle, Fark Yarat eğitimimizi inceleyebilirsiniz.
- Art arda doğaçlama oyunları oynadığımız, ortak sinerjiyi ve motivasyonu yükselttiğimiz ve farkındalığımızı artırırken karnımıza ağrılar girecek kadar çok eğlendiğimiz Doğaçlamayla Yaratıcılığını Keşfet, Birlikte Üret atölyemizi inceleyebilirsiniz.
- Eğitimlerimize ek olarak Tezgahçılar ekibinin tasarladığı ve modere ettiği; tanışmayı & kaynaşmayı sağlayan çok eğlenceli ve popüler kurumsal oyunlarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz!
- Paylaş:

Oyun üstadı, oyun ve öğrenme tasarımcısı olan Tuğba Çanşalı, Avrupa Parlamentosu'nun da oyun danışmanı. Amerika'da bulunan +Acumen Vakfı'ndan Design Thinking ve Human Centered Design eğitimi aldı.
Ege Üniversitesi'nin düzenlediği uluslararası INOVED konferansında LiEven Desomviele'e katıldı. Uluslararası alanda 10 yıldan fazla süredir Design Thinking ve Human Centered Design yöntemleriyle oyunlar tasarlayan Tuğba Çanşalı master çalışmaları esnasında da Universal Design for Learning üzerine çalışmalar yaptı.
2015 yılında Avrupa Birliği Bakanlığı'nın ve Avrupa Komisyonu'nun ortak düzenlediği "Dramanın Eğitimde Kullanılması" adlı uluslararası eğitimde ve 2016 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası olarak düzenlenen girişimcilik eğitimlerinde design thinking eğitimleri verdi. "Sosyal Ekonomi Girişimciliğini Geliştirme Becerileri / "SEEDS" adlı Avrupa Birliği projesi kapsamında İtalya'da da Design Thinking eğitimi verdi. Daha Fazla Bilgi